Muziek

Vrijdagavond opent Zomersymfonie met een Vocal Concert van SwingS o.l.v Judith Ellis en begeleid op piano door Herman van Rooijen.

Zaterdagavond vanaf half 8 kunt u genieten van een licht klassiek door PHIL GOOD, onderdeel van het Dordrechts Philharmonisch Orkest.    

PhilGood is opgericht om aan de behoefte te voldoen van mensen die ontspannen muziek willen maken in een orkest.  Op 4 januari 2009 vond de allereerste repetitie plaats. Phil Good is van start gegaan met 33 muzikanten onder leiding van de helaas overleden dirigent Piet de Kievit. 

Nu 9Jaar later is het orkest uitgegroeid tot 60 muzikanten. De ervaring van de muzikanten varieert van enkele jaren tot ruim 70 jaar! Iedere dinsdagavond wordt er gerepeteerd in het BeneVia muziekcentrum aan de Spirea te Dordrecht. De muziek die gespeeld wordt is zeer divers; van dixieland tot pop, van musical tot licht klassiek, van mars tot filmmuziek.

Veel plezier met het kijken en luisteren naar PhilGood.

Neem zelf uw hapje en drankje en eventueel stoeltje of plaid mee, of koop wat lekkers bij DELICATENTO en geniet van de ongedwongen sfeer en de prachtige muziek.  

Op zondagochtend zullen jonge musici en het KINDERKOOR MOZAÏEK van de Montessorischool te Dordrecht  acte de presence geven op het OPEN PODIUM. Het geheel  onder leiding van vak-docente MUZIEK en DANS, YVETTE BAAN. Diverse JONGE MUSICI zullen zich presenteren.

Op zondagmiddag zullen musici en dichters korte optredens verzorgen op kleine podia in het park o.a.:

Margot Marres, Harp                                     

 

André Oerlemans, singer songwriter, gitaar en zang

Popkoor Mozaïek Voices o.l.v. Yvette Baan

De zesde editie van Zomersymfonie wordt afgesloten met een pianoconcert door Herman van Rooijen