Beeldend kunstenaars

Stichting  Laethbloeyer presenteert binnenkort met trots de  beeldend kunstenaars  die zich zullen presenteren tijdens ZOMERSYMFONIE 2018

Ferdi Wouters

 www.atelier-fersier.com      

Vloeiende lijnen en een onorthodoxe combinatie van uiteenlopende materialen kenmerken het werk van edelsmid en vormgever Ferdi Wouters.

Of hij nu ruimtelijke beelden en objecten, exclusieve sieraden of originele gebruiksvoorwerpen ontwerpt en uitvoert, uit alles spreekt  liefde voor het vak en een groot perfectionisme. 

Cobi Dierikx

www.cobidierikx.nl

Staal geeft je een andere blik op de natuur en de natuur een andere blik op staal door middel van de overeenkomst van het kijken. Abstracte vormgeving contrasteert prachtig in een natuurlijke omgeving.

Thea Kanters

 www.keramiektheakanters.weebly.com

Haar keramische beelden zijn geinspireerd op elementen uit de natuur, de oerkrachten. Vanuit een voorliefde voor science-fiction, speurt zij naar overeenkomsten en symbiose tussen mens, dier en plant.

Ervaar de kracht, schoonheid en verbondenheid met de ons omringende natuur en laat je door Thea Kanters meevoeren op de golven van haar fantasie.

 

Hettie Drost 

www.bloemstylingoplocatie.nl

 

Als klein meisje had ze een droom. Haar eigen bloementuin of bloemenwinkeltje waar ze de allermooiste dingen kon creëren. Veel mooie kleuren, buitengroen, vrijheid en veel gezelligheid. In 2014 heeft ze haar droom en verlangen in vervulling laten gaan. Plokje is ontstaan, haar eigen unieke idee en haar bloemenwereld. 

Mieke van den Hoogen

www.mvandenhoogen.nl

Het werken met een puur materiaal waaraan zij vorm kan geven ligt haar goed. Ronde vormen hebben haar voorkeur, voornamelijk met "de vrouw" als thema. Dit in de ruimste zin van het woord. De eigenschappen van vrouwen, hun mogelijkheden en onmogelijkheden maar ook hun stemmingen, vormen en houdingen probeert zij in haar werk te laten zien.